Xeni Jardin Favorited that Dumpster Graffiti Photo Down There

screenhunter_01-nov-12-1048.gif

We’re famous! Xeni from Boing Boing liked that photo in that last post down there so much, she put it in her Flickr favorites. Update: Oh snap, we just blogged on Wenday.

One Response to “Xeni Jardin Favorited that Dumpster Graffiti Photo Down There”

  1. pulau pari says:

    alhoewel in dit artikel niets u neer informatie over reizen pennen, maar ik wil beslist beetje betreffende informatie voor het toerisme te geven door middel van dezelfde informatie met betrekking tot , maar dat is niet louter omdat ik ben ook van plan om toeristische informatie bij delen sinds middel van artikelen die ik heb gemaakt en geef de een titel hopelijk toeristische gegevens is nuttig om jij alles

Leave a Reply

Current month ye@r day *